Μάθετε αναλυτικά τα στοιχεία για το ΣΩΜΑ σας αλλά και αν το ΠΑΙΔΙ σας τρέφεται υγιεινά και αναπτύσσεται σωστά!

Περισσότερα...

Το ύψος του παιδιού και το πώς θα εξελιχθεί η ανάπτυξή του προβληματίζει πολύ τους γονείς αλλά και τα παιδιά.

Περισσότερα...

Πολλά παιδιά αυτές τις μέρες έχουν ριχτεί στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων. Τα όνειρα και οι προσδοκίες, πολλές. Για να εκπληρωθούν όμως, διαβατήριο αποτελεί η επιτυχής απόδοσή τους στις εξετάσεις.

Περισσότερα...

Πολλοί είναι οι γονείς που λένε πως το παιδί τους είναι κακοφάγανο και έχει μάθει να τρώει μόνο δυο τρία φαγητά που του αρέσουν αλλά αρκετοί είναι και αυτοί που βλέπουν πως έχουν ένα παχουλό παιδί στην οικογένεια τους και δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν.

 

Περισσότερα...

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά μας καταναλώνουν τρόφιμα μηδενικής διατροφικής αξίας, μόνο και μόνο για να γεμίσουν το στομάχι τους…

Περισσότερα...

thilasmos-4-orig

Αν μια γυναίκα θέλει να θηλάσει η διατροφή της είναι το Α και το Ω για την ίδια αλλά και για το μωρό της.

Περισσότερα...

Ποιος γονιός δε θέλει να έχει το παιδί του γερό και δυνατό.

Περισσότερα...

Αδιαμφισβήτητα το μητρικό γάλα, είναι η απάντηση. Ο θηλασμός προσφέρει πολλά οφέλη, τόσο στη μητέρα όσο και στο βρέφος. Η διαδικασία του θηλασμού απαιτεί αύξηση της ημερήσιας πρόσληψης θρεπτικών συστατικών. Ο όγκος και η σύσταση του γάλακτος  που παράγεται επηρεάζεται αποκλειστικά και μόνο από τη διατροφή της μητέρας.

Περισσότερα...

Πρόσφατη Αμερικάνικη έρευνα μας διαβεβαιώνει ότι η κατανάλωση ψαριού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ενισχύει την ευφυΐα στα παιδιά.

Περισσότερα...